Heeft u een klein krasje, een grote deuk of technische schade? Bij Kuyntjes bent u aan het goede adres. Onze werkplaats is zo ingericht om iedere schade snel en efficiënt te verwerken met de beste prijs en kwaliteit. Als Kuyntjes Autoschade hebben wij alle benodigde kennis en kunde voor het herstellen van uw auto in huis, ongeacht het merk en type. Bij ons wordt uw auto snel en vakkundig hersteld, zodat in binnen de kortst mogelijke tijd weer over uw eigen auto kunt beschikken.

Restylen (uitdeuken zonder spuiten)
Heeft uw auto een deukje met ongeveer de grootte van een €2 munt zonder lakbeschadiging? Vaak is zo’n deukje nog te herstellen zonder spuitwerk. Wij drukken de deuk er dan uit.

Ruitvervanging
Als een beschadiging aan de voorruit te groot is, kunnen wij bij een reputatie niet meer de stevigheid van het glas garanderen. De autoruit moet dan vervangen worden en dit kan snel en voor lage kosten, ook met een WA-verzekering.

Levering van een nieuwe autoruit gebeurt binnen 24 uur waarna deze direct in de auto wordt geplaatst. Veel autoverzekeringen dekken het vervangen van een ruit zonder eigen risico. Vraag gerust aan onze schade-experts of uw verzekeraar dit ook doet. Wij doen standaard de afhandeling met de verzekeringsmaatschappij.

Contact

Heeft u vragen over uw autoschade of wilt u een afspraak maken, dan kunt u rechtstreeks bellen naar onze schade-expert: 0611129834